Zondag 3 juni bij Ich Bin Ein Hamburger

Niet iedereen beseft hoe mooi Loire-wijnen kunnen zijn. Niet iedereen is zich bewust van de Slapende Reus die hier aan het ontwaken is. In alle kleuren en stijlen biedt de Loire ons superlatieven in kwaliteit. Monumentale wijnen die hun renaissance beleven. Nu. Niet missen dus.

Goûter, Boire, Mange!

Met een nadruk op Chenin en Cabernet Franc bieden we een degustatie in een dynamische opzet waar we ons proberen te onttrekken aan de klassieke wijnproeverij. Je kan de wijn proeven maar daarna ook bestellen. Aan de bar bestel je kleine, handzame gerechtjes geïnspireerd op de klassieke Franse keuken, met een knipoog, zoals je kunt verwachten van onze vrienden van ‘de Hamburger’. Een middag- en avondvullend programma met veel ruimte voor dialoog en verdieping in deze grote, gastronomische liefde van ons.

De entree is iets hoger dan gebruikelijk. Dat heeft alles te maken met de grootsheid van de wijnen. Schroom niet en dompel je onder, doordrenk jezelf met het beste wat de streek te bieden heeft.

 

In een dimensionaal karakter presenteren de Vier Heemskinderen 25 jaargangen van deze beroemde wijngaard. Zoals Gert Crum ooit al schreef; een 1er Cru Monopole van Grand Cru-kwaliteit. Van de courante fustmonsters tot 1990 terug, een proeverij van wereldklasse en ongeëvenaard in diepte.

‘Het andere Italië’

Zondag 4 maart in restaurant Ich Bin Ein Hamburger van 13:00 tot 17:00

Lees meer

2016 Côtes du Rhône ‘le Petit Chapoton’ – domaine Chapoton €9,90